Home
Ferie
Læs mere !
Jeg elsker når campingpladsen har et badeland. Det bedste jeg har oplevet var i Holland på campingpladsen "Vakantiecentrum 't Hout". Der var 5 bassiner - så der var noget både for Anastasia, Far og mig.
Her er vi ude at kører med toget på campingpladsen "Frigaard Camping" i Kollund. Det var herfra vi så Dannevirke og Dybbelbanke.
Anastasia og jeg står i solnedgangen ved Kollund.
Jeg elsker skulpturer - de er tit rigtig pæne og har ofte en spændende historie. Her står jeg ved siden af en skulptur i Leuuwarden ved siden af byens gamle vejerbod "Waag".
Man kan ikke være i Københaven uden at se Den Lille Havfrue. Vi var der også om aftenen - men det var lidt uhyggeligt, men rigtig flot. Gefion springvandt var især en oplevelse med alt lyset.
Da vi var i Holland, var vi til ostemarked i Altmaar. Det var sjovt at se hvordan "ostemændene" løb. Anastasia og jeg var så heldige at blive fotograferet sammen med en "ostemand", da showet var færdigt.
Jeg vil altid i en forlystelsespark, når vi er på ferie - men jeg får ikke altid lov. Her tager jeg dog et lille hvil under et besøg i BonBon Land.
Her står jeg i et skillerhus på Fredensborg. Mor havde et billede, fra da jeg var lille, så hun ville gerne have et igen. Da vi var der første gang, måtte Far flygte med mig, efter jeg havde lavet glidebane på gulvet.

Jeg sidder foran Anne Franks hus

Anne Franks hus ca. 1940

Sider fra Anne Franks dagbog

Anne Franks værelse.
De sidste år har jeg være på mange ferier. Jeg kan godt lide at være på ferie, fordi jeg oplever meget. Normalt er vi på camping, jeg elsker, når vi er på en plads med BADELAND. Sommetider kan campingvognen godt blive lidt trang, men så er der jo legepladsen.
De sidste år har jeg været særlig interesseret i København, Anne Frank og Dannevirke/Dybbelbanke.
Jeg synes, at historien om Anne Frank er god - men sørgelig. Jeg har lidt svært ved at forstå hvordan Anne og familien kunne leve under så små og primitive forhold. F.eks. er det lidt mærkeligt, at de ikke bare kunne gå på toiletet pga. støjen.
Jeg er ved at læse Anne Franks dagbog - selvom den er meget svær at læse, men god.

Her er jeg ved Dybbel Mølle

Dannevirke museet.

Far, Anastasia og mig sammen med mindesten
ved skanserne ved Dannevirke.

Valdemarsmur - det meste var "pakket ind" - øv.

Valdemarsmur i plastik.
Da vi var på camping ved græsen, var vi en tur ved Dannevirke og Dybbelbanke. Jeg er meget interesset i historie, selvom der er meget, jeg ikke forstår om krig og soldater. Det er svært at forstå, at vi engang var i krig med Tyskland, og at vi nu tager på ferie i Tyskland, og samtidig har Besse, Mormor og Farfar alle oplevet 2. verdenskrig og kan fortælle om dengang.

En tur i gyngen i Duinrell.

Thors Hammer - den er sjov.

Et lille hvil i Djurs Sommerland.

Jeg kigger på fisk i Randers Regnskov
Når man er på ferie, er der ikke meget, der kan måle sig med en tur i en forlystelsepark. Mor og far er bare ikke altid til at overtale - øv.