Ferie billeder

Livet
=
ferie
=
camping

Links



Home
CampingFerie
Jesperhus
Billig camping indkøb
Hejlsminde
Camping med børn
Dcu
Dansker plads i harzen
Stensager - kolding
Midt i Rebil
God plads nær Skagen
Når vi tager på ferie er det som oftets camping. De første år tog vi på campingferie i telt. Dette var før vi fik børn. Efter vi fik børn, er vi blevet mere luksus-dyr og har købt en campingvogn. Vi startede med at købe en brugt Hobby 370N. Dette var en dejlig vogn. Den var lille men passede godt til os tre Gitte, Isabella og Lars. Dog var den noget kold først og sidst på særsonen - den havde kun punktvarme.
Da vi fik Anastasia, købte vi en ny Hobby 495UK. Den er meget større, vi fik lidt af et chok da den første gang blev parkeret i indkørsel. Sommetider, når vi skal på plads, ønsker jeg vores 370'er tilbage. Men når vognen først er stillet op - er det en dejlig vogn. Vi er især glade for, at der er to sidde-grupper. Børnerne kan altid få lov til at lege videre, selvom vi skal spise. Vi har altid haft nogle kasser med legetøj, som hørte til i campingvognen. Resultat har været, at knap nok er vognen kørt frem for at blive pakket - før Isabella og Anastasia sidder derude og leger.
Isabella har lige fra starten været vild med den øverste køje. Når vi er fremme bliver der rigtig pyntet op på "bamsehylden". Det er nu lidt hårdt, for de har nu byttet plads.
Selvom vi er gået fra telt til campingvogn, er ferierne ikke blevet bedre - de bedste ferier synes vi stadig, at vi har haft i vores telt. Dog vil jeg sige det sådan, at vejret kan ødelægge en campingferie i telt - men i campingvogn har vejret ingen betydning.

Billund 2007