Lars
Som modvægt mod livets mange sorger har himlen skænket mennesket tre gaver: håbet, søvnen og latteren.
Kant 1724-1804

Livet Forstås Baglæns - men må leves forlæns
Søren Kierkegaard 1813-1855

Pas på fejl i ovennævnte program; jeg har kun bevist, at det er korrekt, ikke afprøvet det
Donald Knuth 1938Home
Turen går til ..
Nyresygdom
Haven
Web

J eg har den ære (byrde ?) at være den eneste hane i kurven. Til tider kan der godt gå lidt meget "pige" i det. Spøg til side, jeg er jo glad for mine tre piger.

J eg er født og opvokset på en gård nær en lille by Spjald i Vestjylland - ja det er byen hvor de brænder dæk af. Nok den dag, hvor der skete mere i Spjald end de sidste 100 år til sammen.

J eg er uddannet datalog på Århus universitet - hvor jeg mødte Gitte på et kursus i "Vidensbaserede systemer". Gitte blev færdig først og flyttede til Grindsted, mens jeg blev i Århus og skrev mit speciale færdig. Jeg fik arbejde i Silkeborg og kørte de første år fra Grindsted og siden Billund - en lang tur, der i længden blev for meget. Jeg har siden haft forskellige jobs i Vejle, hvilket har gjort hverdagen lidt lettere - især nu hvor vi har børn

M ine interesser er camping og have. Vi har været på mange ferieture gennem tiden og de sidste år næsten udelukkende på camping. Haven er et dejligt sted at stresse af. Jeg tror min interesse for haven hænger sammen med min opvækst. På en eller anden måde savner jeg stadig arbejdet med jorden og dyrene. Der er noget livsbekræftende i at se ting vokse op af det bare ingenting. Samtidig er der betaling ved kasse ét - hvis man passer haven stiger glæden/udbyttet stort, hvis man forsømmer forsvinder tingene for øjene af dig og man kan ikke redde det før næste år. Flid belønnes, og dovnskab/forsømlighed straffes hårdt.

D et faktum, at jeg har være syg på grund af en nyresygdom i mange år, og blev transplanteret i 2001, har præget mit liv og mig - men for tiden glæder jeg mig over endelig at være rask.

Billund 2007